Pretraživanje

Terminali

Luka Rijeka d.d. : Terminal za rasute terete
Terminal specijaliziran za prekrcaj željezne rude i ugljena, te ostale rasute i sipke terete. Smješten je u bazenu Bakar i udaljen je od grada Rijeke 13 km.
Luka Rijeka d.d. : Terminal za žitarice
Terminal je specijaliziran za prekrcaj i skladištenje žitarica i uljarica.Nalazi se u bazenu Rijeka i zadovoljava visoke standarde očuvanja i zaštite okoliša.
Luka Rijeka d.d. : Terminal za konvencionalne terete
Terminal specijaliziran za prekrcaj raznih vrsta konvencionalnih tereta i raspolaže adekvatnim sladišnim prostorima u neposrednoj blizini operativnih obala.
Luka Rijeka d.d. : Kontejnerski i Ro-Ro terminal
Terminal za prekrcaj kontejnera smješten je u istočnom dijelu riječke luke. Koncesionar na terminalu su Jadranska vrata d.d., tvrtka kćer Luke Rijeka d.d.
Luka Rijeka d.d. : Terminal Škrljevo
Skladišni kompleks za skladištenje raznih vrsta tereta te doradu, preradu i pakiranje raznih vrsta proizvoda. Terminal ima status slobodne zone i pogodan je za distributivni centar.
Luka Rijeka d.d. : Terminal za drvo
Terminal je specijaliziran za prekrcaj drva i pripremu rezane građe za prekomorski promet. Povoljni klimatski uvjeti omogućuju prirodno sušenje rezanog drva.
Luka Rijeka d.d. : Terminal za kondicionirane terete
Terminal je specijaliziran za prekrcaj kondicioniranih tereta.Opremljen je rashladnim komorama za prihvat južnog voća ( banane, naranče,limuni)te komorama za smrznuto meso i ribu.
Luka Rijeka d.d. : Terminal Bršica
Višenamjenski terminal za prihvat i otpremu žive stoke, te prekrcaj drva, generalnog i rasutog tereta.Terminal je smješten u bazenu Raša i udaljen je od grada Rijeke 60 km.
Luka Rijeka d.d. : Servisne djelatnosti
Privez i odvez brodova u bazenima luke Rijeka obavlja tvrtka kćer Privez - odvez d.o.o. Luka prijevoz d.o.o. obavlja kamionski prijevoz tereta.