Pretraživanje

PRESS ROOM : Vijesti

Potpisan novi Kolektivni ugovor

Nepoznata riječ: 27.2.2015.
|

U petak, 27. veljače 2015. godine Uprava Društva, Vedran Devčić, predsjednik Uprave, Linda Sciucca, članica Uprave i Nenad Janjić, član Uprave i predsjednici sindikata, Roberto Zubčić, Samostalni sindikat zaposlenika riječke luke i Rusmir Cimirotić, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenika riječke luke potpisali su novi Kolektivni ugovor za zaposlenike Luke Rijeka d.d.

Na potpisivanju Kolektivnog ugovora prisustvovao je dr.sc. Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, mr.sc. Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke, te članovi Nadzornog odbora. Prisutnima se obratio ministar Dončić i izrazio zadovoljstvo što ima priliku prisustvovati ovom važnom trenutku za sve zaposlenike Luke Rijeka d.d. Uputio je čestitku objema stranama što su cijeli pregovarački postupak proveli u partnerskom duhu i na kraju usuglasili stavove oko prava radnika i uvjeta rada.

Novi Kolektivni ugovor biti će u primjeni naredne tri godine, rezultat je partnerstva i socijalnog dijaloga između poslodavca i sindikata i osigurava socijalni mir i pozitivne okvire za nastavak uspješnog poslovanja Društva.

Nepoznata riječ: 8.6.2015.

Objava menadžment prezentacije

LUKA RIJEKA dioničko društvo za usluge u pomorskom prometu, lučke usluge,skladištenje roba i špediciju sa sjedištem u Rijeci, Riva 1, OIB 92590920313,MBS 040141664 „Društvo") obavještava da je na linku http://www.lukarijeka.hr/hr/press_room/prezentacije/default.aspx objavljena menadžment prezentacija Društva. UPRAVA DRUŠTVA

Nepoznata riječ: 20.2.2015.

Luka Rijeka d.d. : LUKA RIJEKA - Logističko središte za istraživanje ugljikovodika u Jadranu

LUKA RIJEKA - Logističko središte za istraživanje ugljikovodika u Jadranu

U Rijeci, 20. veljače 2015. godine predsjednici Uprave Agencije za ugljikovodike, Barbari Dorić, prezentiran projekt „LUKA RIJEKA – logističko središte za istraživanje ugljikovodika u Jadranu“.

Nepoznata riječ: 30.10.2014.

Konferencija za novinare na pozadinskom lučkom Terminalu Škrljevo

Predstavljeni poslovni rezultati za devet mjeseci 2014. godine

Nepoznata riječ: 24.7.2014.

U šest mjeseci 2014. godine promet povećan za 17%

Promet svih suhih tereta u Luci Rijeka ukupno viši za 10%

Nepoznata riječ: 12.4.2013.

Luka Rijeka d.d. : Razvoj pozadinskog lučkog terminala na Škrljevu

Razvoj pozadinskog lučkog terminala na Škrljevu

Luka Rijeka d.d. na Škrljevu posjeduje više od 400.000 m2 površine od kojih je u ovom trenutku izgrađeno i u funkciji tek oko 30-40%.

Nepoznata riječ: 17.9.2013.

Luka Rijeka d.d. : Luka Rijeka d.d. partner u projektu prijevoza tereta za izgradnju TE Stanari

Luka Rijeka d.d. partner u projektu prijevoza tereta za izgradnju TE Stanari

U petak, 13. rujna 2013. godine, na Orlandov gat u bazenu Rijeka pristao je brod "Tian Wang Xing" sa 1.800 tona razne opreme za TE Stanari

Nepoznata riječ: 3.5.2013.

Luka Rijeka d.d. : Svečanost na Orlandovom gatu

Svečanost na Orlandovom gatu

Predsjednik Vlade Zoran Milanović službeno pustio u pogon nove lučke obalne dizalice